Μενού Κλείσιμο

Οργανώνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου – από την συμβατική στην ευφυή πόλη (Smart City)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, συνομιλεί με ειδικούς σχεδιαστές τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων, στην έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος, Verde.Tec που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία

Ένας μόνο δρόμος υπάρχει για να μεταβεί η Καισαριανή στην σύγχρονη εποχή. Να γίνει μια ευφυής πόλη και να ενισχυθεί η ψηφιακή εγγραμματοσύνη.

Σχεδιάζουμε τον ψηφιακό Δήμο Καισαριανής, ένα Δήμο ανοιχτό στους δημότες στον έλεγχο και στη λογοδοσία, ένα Δήμο αποτελεσματικό με άμεση εξυπηρέτηση και με όσο το δυνατόν λιγότερες επισκέψεις στις υπηρεσίες του.

Σχεδιάζουμε έξυπνες εφαρμογές στην υπηρεσία της καθημερινότητας:  επικοινωνία με τους πολίτες, διαχείριση των απορριμμάτων, διαχείριση της Δημοτικής Συγκοινωνίας, διαχείριση της κυκλοφορίας, διαχείριση του οδοφωτισμού διαχείριση του πράσινου, του δημοσίου χώρου και των ακινήτων.

Εισάγουμε τα ψηφιακά εργαλεία για: ζητήματα της ενέργειας, εικονική ή επαυξημένη πραγματικότητα, ευφυή διοίκηση, παρακολούθηση περιβαλλοντικών συνθηκών, έξυπνη στάθμευση, ενημέρωση για διαδρομές πλήρους προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ, ασύρματο δίκτυο σε σχολεία, πλατείες, τουριστικούς χώρους και πολλές άλλες.