Μενού Κλείσιμο

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ

ΑΒΔΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΝΕΛΥ)

Γεννήθηκε το 1976. Μεγάλωσε, εργάζεται και ζει στην Καισαριανή. Eίναι διπλωματούχος Μουσικής Σύνθεσης, με μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Παρακολούθησε σεμινάρια Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων, Διοίκησης Επιχειρήσεων, κ.α. Επί 15 έτη εργάστηκε στην Τράπεζα Eurobank. Παράλληλα εργάστηκε στο Ελληνικό Ωδείο και στο Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών. Σήμερα ασχολείται με τις κατασκευές σε συνεργασία με το κατάστημα ETNICA Καισαριανής.

ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γέννημα θρέμμα Καισαριανιώτισα. Εργάζεται στην τηλεόραση. Έχει διατελέσει επικεφαλής σε πολλά project σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Έχει διακριθεί και έχει βραβευθεί για τη δουλειά της. 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)

Γεννήθηκε το 1962 στην Καισαριανή. Γιος του Κωνσταντίνου και της Σοφίας Αντωνοπούλου, η οποία διετέλεσε επί 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη μας. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών. Μένει και δραστηριοποιείται στην Καισαριανή διατηρώντας λογιστικό γραφείο. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Νήαρ Ηστ. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Βοσκόπουλου από το 2014 εώς και σήμερα.

ΒΑΡΒΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΔΗΜΗΣ)

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1960 από τον Μάνο και τη Φωφώ, στην οδό Νάξου στην Άνω Καισαριανή. Έπαιξε βόλεϊ στην Νήαρ Ήστ. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 21 ετών. Είναι εκδότης περιοδικών για την θάλασσα και την φύση. Είναι η δεύτερη φορά που θέτει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, πάντα στα πλευρό του Χρήστου Βοσκόπουλου.

ΒΑΤΖΕΔΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1965, τελείωσε το Οικονομικό της Νομικής και διευθύνει το οικογενειακό εργοστάσιο Μεταλλικών εξαρτημάτων για δερμάτινα είδη. Είναι παντρεμένος με δύο κόρες.

ΒΕΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ

Γεννήθηκε το 1981 από μητέρα Καισαριανιώτισα. Είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας. Συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση B.C.SBEΡΓΟΣ που εδρεύει στην Καισαριανή από το 1979. Είναι παντρεμένος και έχει δύο αγόρια.

ΒΟΥΡΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1981, μεγάλωσε, γαλουχήθηκε και ζει στην Καισαριανή. Παντρεμένη με τον Γιάννη Αλεξόπουλο και μητέρα ενός παιδιού. Υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με μεγάλη εμπειρία σε Διοικητικές θέσεις. Απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής. Απόφοιτος του Δημόσιου ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου στον τομέα της Διαφήμισης.

ΓΑΒΡΙΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γεννήθηκε το 1996 στην Καισαριανή και είναι κόρη της Αντωνίας και του Γιώργου Γαβρίλη. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και τον τελευταίο ένα χρόνο εργάζεται σε λογιστικό γραφείο, έχοντας παράλληλα έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικές και εθελοντικές ομάδες.

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1961. Μεγάλωσε ωστόσο στις γειτονιές της Καισαριανής και μαθήτευσε στα σχολεία της, εκεί όπου δίδαξε ο πατέρας του Νίκος Γιαννόπουλος. Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής Ανάλυσης και Προγραμματισμού. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και έχει δύο παιδιά. Στην παράταξη του Χρήστου Βοσκόπουλου ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2014.

ΓΙΑΤΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συνταξιούχος Μαθηματικός με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο τομέα Διδακτική των Μαθηματικών. Σήμερα ασχολείται με τη μελέτη των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών παρακολουθώντας αντίστοιχα μαθήματα στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης βελτιώνει την γνώση στην Αγγλική γλώσσα παρακολουθώντας μαθήματα στο Βρετανικό Συμβούλιο.

ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1975 στην Καισαριανή από γονείς Μικρασιάτες. Είναι freelancer φωτογράφος σε περιοδικά Lifestyle.

ΓΟΥΡΖΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1961 στην Καισαριανή. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά. Εχει συνεργαστεί σαν μουσικός με το Θάνο Μικρούτσικο, Δημήτρη Μητροπάνο, Δήμο Μούτση, Δήμητρα Γαλάνη, Αφους Κατσιμίχα, Μανώλη Λιδάκη, Ορφέα Περίδη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στη δισκογραφία και την τηλεόραση. Παράλληλα διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καισαριανή. Εχει ένα γιο.

ΓΡΥΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1974. Έχει Μικρασιατική καταγωγή. Σπούδασε Οικονομικά στην Μεγάλη Βρετανία και εργάζεται στο εμπορικό τμήμα Πολυεθνικής. Παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης των Προσκόπων Καισαριανής.

ΚΑΛΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Οι γονείς του κατάγονταν από τη Μικρά Ασία. Τελείωσε το λύκειο στην αγαπημένη του πόλη και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά-πάντα στην Καισαριανή-έχοντας κρεοπωλείο από το 1992 με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα στο κατάστημα του εργάζεται και ο 24χρονος γιος του. Στήριξε την τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης Νηαρ Ηστ, ως πρόεδρος, την αγωνιστική περίοδο 2005-2006. Ειναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο, επιστρατεύοντας όλο του το δυναμικό.

ΚΑΡΑΦΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Η Δέσποινα Καραφά γεννήθηκε το 1965 στην Καισαριανή από γονείς Μικρασιάτες. Τελείωσε το Λύκειο Καισαριανής και το εμπορικό κολλέγιο Saint George. Εργάστηκε για 30 συναπτά έτη στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων. Συμμετείχε ενεργά σε συλλόγους γόνεων και κηδεμόνων. ‘Εχει δύο παιδιά.

ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (KAPS)

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1976. Μέλος των 15μελών του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Καισαριανής. Έπαιξε ερασιτεχνικά μπάσκετ στην Νήαρ Ηστ. Παντρεμένος με την Αθανασέρη Παρασκευή (Εύη) και πατέρας 3 παιδιών. Εργάζεται στον κλάδο των οπτικών από το 1996 και από το 2012, είναι υπεύθυνος πωλήσεων στον Όμιλο ΣΥΚΑΡΑ.

ΚΙΤΣΕΛΛΗΣ ΜΑΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1964 στη Καισαριανή στην οποία ζει και εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά του τόπου μας σε διάφορους συλλόγους. Οι περιβαλλοντικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στη δημιουργία του φυσιολατρικού συλλόγου “Περιπατητική ομάδα Υμηττού” με σκοπό την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του τόπου μας. Είναι παντρεμένος με τη Πασχαλιά Ζαγκότση και πατέρας δύο αγοριών, του Χαράλαμπου και του Χρήστου.

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1966 στην Καισαριανή. Σπούδασε στην σχολή Διοίκησης Οικονομίας, στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης. 

ΛΙΑΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και έχει καταγωγή από την Κρήτη. Τελείωσε το σχολείο και την Σχολή Κομμωτικής. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε μεγάλα κομμωτήρια της Αθήνας όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Ολα τα χρόνια δραστηριοποιείται με την ομάδα ΓΣ Καισαριανής. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ  ΕΥΓΕΝΙΟΣ

Μηχανικός Πληροφορικής. Γέννημα θρέμμα  Καισαριανιώτης, ετών 29. Γιος της  Έλλης & του Νίκου Μαζαράκη. Απόφοιτος Αρσάκειου Σχολείου Ψυχικού, σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεωρητική Πληροφορική στο ίδιο τμήμα. Μέλος των ακαδημιών του Εθνικού Αστέρα & Αστέρα  2004. 

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Καισαριανής και σπούδασε λογιστική στα ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση Σχολής Οδηγών στην Καισαριανή, η οποία χρονολογείται από το 1974. Είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στην Ομοσπονδία επαγγελματιών υποψηφίων οδηγών Ελλάδος.

ΜΠΑΛΤΑΣ ΗΛΙΑΣ

Οικονομολόγος. Γεννήθηκε το 1961 στην Μεσσηνία (Δεσύλα Ανδανίας). Μεγάλωσε και φοίτησε στα σχολεία του Ζωγράφου. Από το 1998 ζει στην Καισαριανή. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Εργάζεται ως Οικονομολόγος. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗ ΜΑΙΡΗ

Γεννήθηκε στην Καισαριανή από μητέρα Μικρασιάτισσα. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Καισαριανής. Εργάστηκε στο μαιευτήριο «Μητέρα», απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Έχει δύο παιδιά.

ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ (ΆΝΤΑ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Καισαριανής το 1970. Σπούδασε οικονομικά και δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, με έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση.

ΞΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γέννημα, θρέμμα Καισαριανιώτης, γεννημένος το 1983. Τελείωσε το 2ο Γυμνασίο Καισαριανής και αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Αθηνών στον τομέα Ηλεκτρονικού, με ειδικότητα στα Υπολογιστικά Συστήματα και Δίκτυα. Ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ. Το 2012-2013 υπήρξε υπεύθυνος ορθής λειτουργίας Δημοτικών εγκαταστάσεων στον Δήμο μας. Ποδοσφαιριστής τόσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο Γ’ Εθνική.

ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1974. Απόφοιτος του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καισαριανής στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης και υπαλλήλων Διοίκησης. Η εργασία του στην Εθνική Πινακοθήκη τον έφερε κοντά με σπουδαίους Έλληνες του πολιτισμού. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στην εταιρεία ΤΡΑΜ Α.Ε. Από παιδί ασχολείται με τον αθλητισμό, κυρίως με το ποδόσφαιρο και το TAE KWO DO, όπου κατέχει Μαύρη Ζώνη και 2 DAN. Είναι παντρεμένος.

ΠΑΝΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Καισαριανή. Εργάστηκε στον ΟΤΕ, απ’όπου  συνταξιοδοτήθηκε. Ενεργός πολίτης για πολλά χρόνια στην πόλη. Είναι παντρεμένη έχει δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

ΠΟΝΗΡΙΔΟΥ-ΜΕΝΟΥΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Μητέρα της είναι η Δέσποινα Φεγγάρα και πατέρας της ο Αλέκος Πονηρίδης. Σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, επίσης σπούδασε χορό, δραματική τέχνη και δημοσιογραφία. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1995, χορογράφος και κινησιολόγος θεατρικών παραστάσεων από το 1987. Είναι παντρεμένη κι έχει μία κόρη 18 ετών.

ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)

Η Γωγώ Προμπονά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή, από γονείς Μικρασιάτες. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Καισαριανής. Εργάστηκε στην Ο.Α. για 25 έτη και είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μαίρης και του Μάνου Σπαθάρου.

ΣΑΣΛΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Είναι μητέρα ενός παιδιού, 20 ετών. Απόφοιτη Ανώτατης Δραματικής Σχολής, με σπουδές σε Οικονομία και Διοίκηση. Έχει εργαστεί στο τμήμα δημοσίων σχέσεων της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ». Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας.

ΣΚΑΜΑΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γεννήθηκε το 1994, μεγάλωσε και ζει στην Καισαριανη, στην οποία διατηρεί τον δικό της χώρο εκγύμνασης. Είναι γυμνάστρια και η αγάπη της για τον αθλητισμό αλλα και για την πόλη μας είναι τα κίνητρα της για να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά. Ο αθλητισμός είναι ο θεσμός που αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας, τον πολιτισμό μας.

ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή από Μικρασιάτες γονείς. Τελείωσε το Λύκειο Καισαριανής και συνέχισε τις σπουδές του στις ΗΠΑ. Είναι Ιατρικός επισκέπτης. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1975 στο Σίδνεϊ Αυστραλίας από Έλληνες μετανάστες. Το 1984 επιστρέφει οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καισαριανή, λόγω ύπαρξης συγγενικών προσώπων. Από τότε ξεκινάει ένας άρρηκτος δεσμός με την πόλη που τον έκανε να αισθάνεται πιο «Καισαριανιώτης» και από τους γηγενείς. Εργάζεται στον χώρο της πολυτελούς ένδυσης. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην Καισαριανή όπου και κατοικεί. Τελείωσε το ΤΕΙ Εργοθεραπείας και εργάζεται ως εργοθεραπευτής στο ΕΛΕΠΑΠ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΤΣΑΪΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Καισαριανή. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Καισαριανής. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (μπάσκετ) στην ομάδα της Καισαριανής – Νήαρ Ηστ. Εργάστηκε για 30 χρόνια στην Olympic Airways, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΤΣΑΜΤΣΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1966. Σπούδασε λογιστική και εργάζεται σε φοροτεχνικό γραφείο. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Γεώργα και έχει δύο παιδιά.

ΤΣΙΡΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1968 από πατέρα Πόντιο και μητέρα Μικρασιάτισσα. Απόφοιτος 2ου Λυκείου Καισαριανής όπου διετέλεσε και μέλος του 15μελούς. Έπαιξε ποδόσφαιρο στον Εθνικό Αστέρα. Εργάζεται σε θεατρικές παραγωγές. Είναι παντρεμένος.

ΦΑΣΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1963 από μητέρα Μικρασιάτισσα. Ασχολήθηκε με τη φωτογραφία, αναλαμβάνοντας την οικογενειακή επιχείρηση. Έχει διατελέσει, πρόεδρος στο Σύλλογο Τριτέκνων Καισαριανής, Πρόεδρος στην Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Καισαριανής, Μέλος στην ‘Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας. Σήμερα είναι Γ.Γ. του Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής και ενεργό μέλος της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

ΧΑΡΜΕΣΙΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1975 από Μικρασιάτες γονείς, όπου και διαμένει με την επίσης γεννημένη στην Καισαριανή σύζυγό του Μαρία Βασιλικογιαννάκη και τις δύο κόρες τους. Σπούδασε ναυτιλιακά στην Μεγάλη Βρετανία και είναι κάτοχος Bachelor of Maritime Business and Maritime Law. Εργάζεται ως στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας και είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ναυλομεσιτών.

ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

Γεννήθηκε το 1965 και κατοικεί στη Καισαριανή με την οικογένειά της. Έχει σπουδάσει λογιστική και έχει εργαστεί ως λογίστρια σε μεγάλες εταιρείες.

ΧΥΤΗΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΙΑΝ)

Γεννήθηκε το 1968 στην Καισαριανή. Απόφοιτος του Αρσακείου Ψυχικού. Πτυχιούχος του τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθηνών, πτυχιούχος πιάνου και αρμονίας του Εθνικού Ωδείου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής και μέλος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου. Παντρεμένη με δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Καισαριανή.