Μενού Κλείσιμο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LONDON SCHOOL OF ARCHITECTURE

Συνάντηση Δημάρχου Καισαριανής, Χρήστου Βοσκόπουλου, με μεταπτυχιακούς φοιτητές του London School of Architecture

Την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, συναντήθηκε με μεταπτυχιακούς φοιτητές του London School of Architecture, οι οποίοι, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους Ησαϊα Πλάτωνα, περιηγήθηκαν μαζί με το Δήμαρχο στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος ξενάγησε του φοιτητές αρχιτεκτονικής σε όλα τα σημαντικά σημεία της πόλης, όπως το ιστορικό τρίγωνο, τα προσφυγικά, το Σκοπευτήριο, την Πλατεία Καισαριανής αλλά και το πάρκο αναψυχής τα Ξύλινα.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η εξοικείωση των φοιτητών με τους χώρους της πόλης, προκειμένου να εκπονήσουν, στο πλαίσιο των σπουδών, τους εργασίες, με προτάσεις διατήρησης της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Καισαριανής, αναστήλωσης ιστορικών κτηρίων αλλά και αναδιαμόρφωση ιστορικών χώρων και πάρκων, προκειμένου για την βελτίωση και ανάδειξή τους σε σημεία ενδιαφέροντος για ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Η πολύ παραγωγική και δημιουργική βόλτα του Δημάρχου με την διεθνή ομάδα φοιτητών ολοκληρώθηκε στα Ξύλινα όπου παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.