Μενού Κλείσιμο

Η ΝΕΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ “ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ”

Η νέα εικαστική ταυτότητα του Πάρκου «Τα Ξύλινα»

Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού των υπηρεσιών και των λειτουργιών του πάρκου της πόλης μας «Τα Ξύλινα», δημιουργήσαμε μια νέα εικαστική ταυτότητα (branding).

Η νέα εικόνα θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε την ανανέωση του πάρκου στο κοινό που το γνωρίζει και το επισκέπτεται καθώς και στην προσέλκυση νέου κοινού που θα προσεγγίσουμε μέσα από το πρόγραμμα επικοινωνίας και προβολής που θα υλοποιήσουμε.

Στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι να μπει το πάρκο μας στον χάρτη ενδιαφέροντος επισκεπτών της Αττικής τόσο για την ψυχαγωγία που προφέρει όσο και για τις αθλητικές δραστηριότητες και τις γαστριμαργικές απολαύσεις.

Η πόλη μας έχει ένα στολίδι, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, το οποίο πρέπει να αξιοποιήσει και να προωθήσει.

Τα οφέλη από αυτές τις ενέργειες θα είναι σύντομα ορατά για όλους τους Καισαριανιώτες και την πόλη μας.

Τη νέα εικαστική ταυτότητα σχεδίασε εθελοντικά η ομάδα επικοινωνίας της παράταξης «Καισαριανή Τώρα».

Η ομάδα επικοινωνίας σχεδιάζει επίσης εθελοντικά όλο το πρόγραμμα επικοινωνίας για το πάρκο, το οποίο θα υλοποιηθεί από τη διοίκηση της ΚΕΔΗΚ και εθελοντές συνδημότες μας.

1 σχόλιο

 1. Stella

  Θα βοηθούσε να επισκεφθείτε το αντίστοιχο πάρκο στο Δήμο Παπάγου που στεγάζει καφέ- εστιατόριο που ονομάζετε Verde για να πάρετε ιδέες αναφορικά με τη λειτουργία .

  Στο δήμο μας υπάρχει ένα αραχνιασμένο διαμάντι και ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί όπως του αξίζει .

  Οι χώροι παιδότοπου και καφέ για γονείς πρέπει να είναι περιμετρικά της παιδικής χαράς για να ελέγχονται εύκολα τα παιδιά την ώρα που παίζουν και στην αντίθετη πλευρά πίσω απ το κιόσκι να δημιουργηθεί ένας άλλος χώρος για ανθρώπους που θέλουν να πιούν έναν καφέ με την ησυχία τους χωρίς τις φωνές των μαμάδων και των παιδιών .
  Οι τουαλέτες πρέπει να είναι υπόγειες σε επικοινωνία με τους ισόγειους χώρους διότι όταν βρέχει πρέπει να παίρνεις ομπρέλα για να τις επισκεφτείς .

  Πρέπει να αναπτυχθεί και σχεδιασμένα το πράσινο με προσθήκη φυτών ακόμη και με μικρό βοτανικό κήπο που μπορεί να ποτίζετε με μικρή γεώτρηση μια και είναι πλησίον του ποταμού.

  Η γεώτρηση μπορεί να δίνει νερό για τις τουαλέτες αλλά και για την καθαριότητα του καταστήματος .

  Θα μπορούσε να προσελκύσει φοιτητές απ την πανεπιστημιούπολη σερβίροντας ποιοτικά και οικονομικά γεύματα και καφέ προσφέροντας και δωρεάν ιντερνετ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.