Μενού Κλείσιμο

ΕΡΓΑ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Έργα και δράσεις Σεπτεμβρίου 2019
Τομέας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού

Η υπηρεσία καθαριότητας με τη συνδρομή των εργαζομένων που από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, έδειξε τη διάθεση της να συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των αναγκών καθαριότητας της πόλης, έχει ήδη κάνει σημαντικό έργο.

Καθαρίσαμε με πιεστικό μηχάνημα την πλατεία Παναγίτσας και πλατεία Αγ. Νικολάου.

Καθαρίσαμε το μεσαίο κιγκλίδωμα της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως.

Έχουμε πλύνει σχεδόν τους μισούς κάδους απορριμμάτων της πόλης.

Ύστερα από επικοινωνία με την Εταιρεία Ανακύκλωσης που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια ο Δήμος, μας διαβεβαίωσαν ότι θα διορθώσουν τις βλάβες του αυτοκινήτου της ανακύκλωσης.
Μετά από πολλούς μήνες απουσίας, θα κυκλοφορήσει ξανά στην πόλη.

Ξεκινήσαμε άμεσα τις απαραίτητες εργασίες στα σχολεία της πόλης μας.

Ξεκινήσαμε τη σύνταξη του σχεδιασμού του κανονισμού καθαριότητας της πόλης με σκοπό τη δημιουργία εντύπου για τη διανομή του σε όλους τους πολίτες. Η τεχνική μας υπηρεσία βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στους δρόμους της πόλης και επιδιορθώνει ζημιές.

Οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους στην καθαριότητα και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Αθλητισμός

Συναντήσαμε τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της πόλης μας και συζητήσαμε σχετικά με την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο αθλητικό πλαίσιο της πόλης και της συνεργασίας μεταξύ των αθλητικών σωματείων.

Θα είμαστε διαρκώς σε επαφή με τους πολίτες.
Συνεχίζουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.