Μενού Κλείσιμο

ΕΡΓΑ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Έργα και δράσεις Σεπτεμβρίου 2019
Τομέας Οικονομικών Υπηρεσιών και Εμπορικών Δραστηριοτήτων

Οικοδομούμε στέρεες σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης του Δήμου και των εργαζομένων της Οικονομικής Υπηρεσίας, χωρίς προκαταλήψεις, διακρίσεις και αδικίες, προσβλέποντας στην εμπειρία και τις γνώσεις των εργαζομένων.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε με την οικονομική υπηρεσία ώστε να αναπτύξουμε διαδικασίες με σκοπό την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας.

Κάναμε συναντήσεις γνωριμίας με τους εργαζόμενους στην Οικονομική Υπηρεσία και μελετήσαμε τη δομή της και τις αρμοδιότητες του κάθε εργαζομένου.

Ενημερώνουμε καθημερινά τους εργαζόμενους για το νέο μοντέλο σύγχρονης διοίκησης, στη βάση της κείμενης νομοθεσίας, στο οποίο όλοι οι εργαζόμενοι είναι χρήσιμοι και πολύτιμοι. Το νέο μοντέλο διοίκησης έχει αρχίσει να αποδίδει αποτελέσματα, με την συμβολή όλων των εργαζομένων.

Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία σύνταξης του προϋπολογισμού του 2020 σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Υπολογίζουμε τις επιδόσεις της Οικονομικής Υπηρεσίας βάσει Αριθμοδεικτών (Βεβαιώσεις Εσόδων ως ποσοστό του Προϋπολογισμού Εσόδων, Εισπράξεις Βεβαιωθέντων ως ποσοστού του Προϋπολογισμού Εσόδων, ποσοστό Εισπράξεων ως προς τα Βεβαιωθέντα Έσοδα, κ.λπ.), για την τελευταία πενταετία.
Μελετούμε τους αντιστοίχους μέσους όρους της πενταετίας και καθορίζουμε συγκεκριμένους στόχους, μεγαλύτερους των μέσων όρων, τόσο για το υπόλοιπο της τρέχουσας χρήσης όσο και για το επόμενο έτος 2020.

Ο βασικός μας στόχος είναι να προσελκύσουμε περισσότερα έσοδα στον Δήμο, προς όφελος του πολίτη και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς αυτόν. Και θα τα καταφέρουμε.

Θα είμαστε διαρκώς σε επαφή με τους πολίτες.
Συνεχίζουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.