Μενού Κλείσιμο

ΕΡΓΑ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Έργα και δράσεις Σεπτεμβρίου 2019
Τομέας Κοινωνικών Υπηρεσιών

Συναντήσαμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου Α’ ΚΑΠΗ, Β’ ΚΑΠΗ, Δομές Φτώχειας (Παντοπωλείο, Συσσίτιο, Φαρμακείο, Κέντρα Κοινότητος) και καταγράψαμε τα προβλήματα λειτουργίας τους.

Ενημερωθήκαμε από το Κέντρο Υγείας Παιδιού για την πορεία του από το 1992, που ήταν η ίδρυσή από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού και αποτελεί πρότυπο πανελλαδικά, μέχρι και σήμερα.

Συνδράμουμε συνδημότη μας στην προσπάθεια της να γλιτώσει την πρώτη κατοικία της από πλειστηριασμό. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και την παρακολουθεί δικηγόρος εθελοντής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Ενεργοποιήσαμε εθελοντές δημότες για την εξυπηρέτηση εγκαταλελειμμένων ζώων και υιοθεσίες. Η προσφορά των εθελοντών είναι σε ξηρά τροφή.
Έχουμε σε εξέλιξη 6 στειρώσεις και διαθέσιμα προς υιοθεσία 5 pitbull-terie 1 αρσενικά και 4 θηλυκά.

Συνεργαστήκαμε με την οργάνωση «Εθελοντές του Κόσμου» η οποία μας προσέφερε για το μήνα Σεπτέμβριο 170 κιλά όσπρια (φασόλια, ρύζι και φακή) για το κοινωνικό συσσίτιο και 500 μπλουζάκια παιδικά για την κοινωνική ιματιοθήκη.

Αποκαταστήσαμε άμεσα σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία ζημιές στον 1ο παιδικό σταθμό Καισαριανής που ήταν για μήνες χωρίς επισκευή.

Θα είμαστε διαρκώς σε επαφή με τους πολίτες.
Συνεχίζουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.