Μενού Κλείσιμο

ΠΟΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ;

Ποια υποδομή θα θέλατε να υπάρχει στην Καισαριανή;

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η 4η μίνι δημοσκόπηση στο FB σχετικά με την προτίμηση των συμπολιτών μας για υποδομές που λείπουν από το Δήμο. Από τις 281 ψήφους, το 74% ψήφισε τη δημιουργία κολυμβητηρίου και το 26% τη δημιουργία Κέντρου Ανακύκλωσης.

Η ανάρτηση πυροδότησε έναν πολύ ζωντανό και δημιουργικό διάλογο μεταξύ των συμπολιτών μας, με πλήθος θέσεων, προτάσεων, ιδεών και ανησυχιών για όσα λείπουν από την πόλη μας, τα οποία είναι όλα βεβαίως αναγκαία και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στη βελτίωση του επιπέδου ζωής όλων μας.

Για άλλη μια φορά, οι περισσότεροι συμμετέχοντες σχολίασαν πως δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ των δύο δομών, πως και οι δύο είναι εξίσου απαραίτητες και θα μπορούσαν η λειτουργία της μίας να χρηματοδοτήσει την άλλη.

Αρκετοί συμπολίτες μας επισήμαναν την ανάγκη δημιουργίας Κέντρου Υγείας, τη βελτίωση άλλων υποδομών, τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, τη βελτίωση κοινόχρηστων χώρων και την αναβάθμιση του Πάρκου του Σκοπευτηρίου, την εγκατάσταση ‘έξυπνου’ ηλεκτρονικού συστήματος επικοινωνίας με το Δήμο, ενώ αναφορά έγινε και στο θέμα της Στάσης του Μετρό, που απασχολεί πολλούς συνδημότες μας.

Οι ανάγκες στην πόλη μας είναι πολλές και σημαντικές. Το θετικό σε αυτές τις δημόσιες συζητήσεις είναι η σύμπνοια που εμφανίζεται στο δημόσιο διάλογο μεταξύ μας και η ελπίδα πως η πόλη μας μπορεί να γίνει καλύτερη για το καλό όλων μας.

1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.