Μενού Κλείσιμο

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΟΙ θέσεις ευθύνης της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καισαριανής

Ο επόμενος δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ανακοίνωσε τις θέσεις ευθύνης των αιρετών της “ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ”.

Ο νέος δήμαρχος, εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων και ευθυνών του, αναλαμβάνει τους τομείς Πολιτισμού και Τεχνικών Έργων του δήμου μας.

Οι θέσεις ευθύνης έχουν ως εξής:

Μαρία Βούρλου
Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

«Θα είμαστε καθημερινά κοντά στον πολίτη. Άλλωστε το αποδείξαμε από την πρώτη ημέρα μετά την εκλογή μας: βγήκαμε στους δρόμους να ευχαριστήσουμε τους πολίτες, καθαρίσαμε αμέσως τις αφίσες μας και ξεκινήσαμε διάλογο με τους συμπολίτες μας, μέσω των social media»

Γιάννης Τσιροζίδης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που πρέπει να πούμε στους πολίτες, στην παράταξή μας και στους εαυτούς μας είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Όλοι μαζί καλούμαστε να αναγεννήσουμε την πόλη μας»

Μάνος Κιτσέλλης
Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας και Τουρισμού

«Η πόλη χρειάζεται μεγάλες αλλαγές, γενναίες αποφάσεις και συλλογικότητα. Όλοι εμείς στην παράταξή μας, έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε από τις 3 Ιουνίου, για να μη χαθεί ούτε μια ημέρα»

Γιώργος Φασκιώτης
Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

«Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε για την επόμενη μέρα της Καισαριανής μας. Θα είμαστε κάθε μέρα εδώ, στην υπηρεσία της πόλης και των πολιτών»

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας που ανέλαβαν εντεταλμένοι σύμβουλοι με δικαίωμα υπογραφής είναι οι:

– Αγγελική Γαβρίλη στους τομείς Νεολαίας και Εθελοντισμού

– Ευγένιος Μαζαράκης στους τομείς Πληροφορικής και Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης (Smart City)

– Μάνος Καλαλής στον τομέα Δημοτικού Κοιμητηρίου

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο Δημήτρης Αντωνόπουλος
“Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την πόλη. Με ανοιχτά δημοτικά συμβούλια και ανοιχτό δήμο στους πολίτες.”

Η παράταξή μας, με τις ομάδες δημιουργίας και υποστήριξης, θα είναι καθημερινά δίπλα στο δήμαρχο, τους δημοτικούς μας συμβούλους, καθώς και σε κάθε μέλος της παράταξης που έχει αναλάβει θέση ευθύνης στο Δήμο και την πόλη μας.

2 σχόλια

 1. Κώστας Τσελίκος

  Κύριοι Κάι κυρίες αντιδημαρχοι κύριε δήμαρχε πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων και λόίπα μέλοι της πάραταξης.Συνχαρητηρια για την εκλογή σας και από εσάς περιμένουμε θέτικο εργο για την καλυτέρευση της ζωής των δημοτών της Καισαρίανης. Θα κάνω μια αναφορά στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας:1)δημοτικη συγκοινωνία εληπεις ειδικά τα Σαββατοκύριακα που ανεβαινουν στο νεκροταφείο της πόλης
  2)καθάριοτητα δημοσίων χώρων και συντήρηση χώρων αναψυχής
  3)κάδοι σκουπιδιών Κάι κάδοι ανακύκλωσης συχνή καθαριώτητα και άδειασμα λυμάτων και επετε συνέχεια.
  ΤΟ ΣΎΝΘΗΜΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΔΟΥΛΕΙΆ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕ ΚΑΝΕΊΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ,ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ…ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

 2. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΛΙΚΟΣ

  ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET (AB) ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥΛΑΣΤΟΝ 2,5ΜΕΤΡΩΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑ.ΕΝΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΠΕΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΠΕΡΕΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΤΗ,ΠΟΥ ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ.
  ΕΛΕΝΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
  ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΛΙΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.